Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Skånetrafiken Sommarkort 2021 - Skanetrafiken Sommarkort, En favorit är tillbaka även i år.

Skånetrafiken Sommarkort 2021 - Skanetrafiken Sommarkort, En favorit är tillbaka även i år.. Det har hittills sålts 23 procent färre kort jämfört med samma tidpunkt 2019, rapporterar sveriges radio. ☀️ 🏝️ det är många som är lediga och vill till stranden. Från 15 juni till 15 augusti. Eddahallen till 30 augusti och utebaden till 16 augusti. För dig som är elev så gäller skolbiljetten.

För dig som är elev så gäller skolbiljetten. Alla som behöver resa kan räkna med sommarbiljetten. Man erbjuder rabatt för studenter, och på sommaren säljs ett speciellt sommarkort (jojo sommar) giltigt i skåne län 15 juni till 15 augusti. Nu går det inte längre att betala och åka med jojo reskassa. Från den 1 juni kan alla som behöver resa, köpa sin sommarbiljett.

Allt Om Kollektivtrafiknamnden
Allt Om Kollektivtrafiknamnden from imengine.gota.infomaker.io
Osäkerheten kring pandemin gör att det inte går att planera för ett sommarkort 2021. Det har hittills sålts 23 procent färre kort jämfört med samma tidpunkt 2019, rapporterar sveriges radio. Se hur du påverkas, beroende på var du reser: Kortet som varit stommen i skånetrafikens biljettsystem sedan 2009 har nu spelat ut sin roll då tekniken och kundernas krav sprungit ifrån det. Upptäck bergslagen på egen hand. ☀️ 🏝️ det är många som är lediga och vill till stranden. Sommarkortet gäller på vitbergsbadet, byske utebad och eddahallen under respektive anläggnings sommaröppethållande. Eddahallen till 30 augusti och utebaden till 16 augusti.

I dag måndag (4 juni) börjar vi sälja sommarkortet.

Man erbjuder rabatt för studenter, och på sommaren säljs ett speciellt sommarkort (jojo sommar) giltigt i skåne län 15 juni till 15 augusti. Biljetten gäller på alla linjer som trafikeras av skånetrafiken med stadsbussar, regionbussar, öresundståg, pågatågen, krösatågen och närtrafik som körs av taxi. Men vissa saker är sig likt. Det är därför fosie kyrkas sommargåva är just ett sommarkort för att ge en guldkant under sommarmånaderna. Biljetten gäller på alla linjer som trafikeras av skånetrafiken med stadsbussar, regionbussar, öresundståg, pågatågen, krösatågen och närtrafik som körs av taxi. Försäljningen av skånetrafikens sommarkort, som ger tillgång till obegränsade resor i hela skåne mellan 15 juni och 15 augusti, har minskat till följd av coronapandemin. Nu går det inte längre att betala och åka med jojo reskassa. Den nya zonindelningen innebär olika stora förändringar i olika delar av skåne. Det har hittills sålts 23 procent färre kort jämfört med samma tidpunkt 2019, rapporterar sveriges radio. Om du har möjlighet att gå eller cykla så lämnar du plats till dem som verkligen behöver resa. Dina zoner kan bli fler, färre eller byta namn. Priset på skånetrafikens sommarkort blir i år 625 kronor. Biljetten gäller för upp till tre personer så länge högst en i sällskapet har fyllt 20 år.

Sommarbiljetten gäller mellan 15 juni och 15 augusti och kostar 699 kronor vilket är samma pris som 2020. Biljetten gäller på alla linjer som trafikeras av skånetrafiken med stadsbussar, regionbussar, öresundståg, pågatågen, krösatågen och närtrafik som körs av taxi. Det är 30 kronor dyrare än förra året, men nytt för i år att en förlustgarati ingår. Gilla oss och ta del av våra inlägg, inspireras och ställ frågor. Biljetten gäller på alla linjer som trafikeras av skånetrafiken med stadsbussar, regionbussar, öresundståg, pågatågen, krösatågen och närtrafik som körs av taxi.

Sommarkortet 2018 Skane
Sommarkortet 2018 Skane from resources.mynewsdesk.com
En favorit är tillbaka även i år. Periodkort finns både som giltiga i hela skåne län och för kortare sträckor (färre zoner). Skolbiljetten är giltig dygnet runt måndag till fredag. Hur skånetrafiken lurar er, hur sommarkortet är ett bluff, akta er!! De gratis seniorbiljetterna på skånetrafiken fungerar sedan i tisdags inte för 69 000 äldre i malmö, lund, landskrona, lomma och helsingborg. 48 894 gillar · 203 pratar om detta · 258 har varit här. Men vissa saker är sig likt. Beställ kortet redan idag på www.skanetrafiken.se så att du har det i god tid innan det är dags att börja resa.

Sommarbiljetten 2021 är här pandemin förändrar det mesta.

Här är ett urval av allt som finns att upptäcka. Sugen på att svemestra och upptäcka bergslagen på egen hand utan sommarkort? Res så mycket du vill med kollektivtrafiken i skåne, mellan 15 juni till 15 augusti. Biljetten gäller för upp till tre personer så länge högst en i sällskapet har fyllt 20 år. En favorit är tillbaka även i år. Nu kan du köpa jojo sommar! Beställ kortet redan idag på www.skanetrafiken.se så att du har det i god tid innan det är dags att börja resa. Sommarbiljetten gäller mellan 15 juni och 15 augusti och kostar 699 kronor vilket är samma pris som 2020. Nu går det inte längre att betala och åka med jojo reskassa. Det är 30 kronor dyrare än förra året, men nytt för i år att en förlustgarati ingår. De gratis seniorbiljetterna på skånetrafiken fungerar sedan i tisdags inte för 69 000 äldre i malmö, lund, landskrona, lomma och helsingborg. Biljetten gäller på alla linjer som trafikeras av skånetrafiken med stadsbussar, regionbussar, öresundståg, pågatågen, krösatågen och närtrafik som körs av taxi. Priset på skånetrafikens sommarkort blir i år 625 kronor.

Men vissa saker är sig likt. Eddahallen till 30 augusti och utebaden till 16 augusti. Sommarbiljetten 2021 kostar 699 kronor. Nu går det inte längre att betala och åka med jojo reskassa. Med sommarkort med skånetrafiken kan en komma ut på en massa utflykter i skåne.

Skanetrafiken Posts Facebook
Skanetrafiken Posts Facebook from lookaside.fbsbx.com
Biljetten gäller på alla linjer som trafikeras av skånetrafiken med stadsbussar, regionbussar, öresundståg, pågatågen, krösatågen och närtrafik som körs av taxi. Res så mycket du vill med kollektivtrafiken i skåne, mellan 15 juni till 15 augusti. Iris rehnström, hållbarhetsansvarig vid skånetrafiken: Biljetten gäller för upp till tre personer så länge högst en i sällskapet har fyllt 20 år. Upptäck bergslagen på egen hand. Det är 30 kronor dyrare än förra året, men nytt för i år att en förlustgarati ingår. Tillsammans får vi rätsida på vardagen 💛 visa mer I dag måndag (4 juni) börjar vi sälja sommarkortet.

Kortet som varit stommen i skånetrafikens biljettsystem sedan 2009 har nu spelat ut sin roll då tekniken och kundernas krav sprungit ifrån det.

Jojo sommar är inte personligt och gäller för en person per. Upptäck bergslagen på egen hand. Biljetten gäller på alla linjer som trafikeras av skånetrafiken med stadsbussar, regionbussar, öresundståg, pågatågen, krösatågen och närtrafik som körs av taxi. Gilla oss och ta del av våra inlägg, inspireras och ställ frågor. Sommarbiljetten gäller mellan 15 juni och 15 augusti och kostar 699 kronor vilket är samma pris som 2020. Försäljningen av skånetrafikens sommarkort, som ger tillgång till obegränsade resor i hela skåne mellan 15 juni och 15 augusti, har minskat till följd av coronapandemin. I dag måndag (4 juni) börjar vi sälja sommarkortet. Se hur du påverkas, beroende på var du reser: Från 15 juni till 15 augusti. De gratis seniorbiljetterna på skånetrafiken fungerar sedan i tisdags inte för 69 000 äldre i malmö, lund, landskrona, lomma och helsingborg. Men vissa saker är sig likt. Skolbiljetten gäller för fritt resande dygnet runt i hela skåne måndag till fredag mellan den 9 augusti 2021 och 17 juni 2022. Priset på skånetrafikens sommarkort blir i år 625 kronor.